ISPOVEST: Tajson prevario doping kontrolu lažnim penisom

Kontroverzni bivši bokser Majk Tajson priznao da je varao na doping testu i da se često drogirao

  • 1

Dugo je već van ringa, a i dalje izaziva mnogo pažnje. Ako nisu incidenti zbog kojih vrlo često završi iza rešetaka ili finansijski problemi, Majk Tajson uvek nađe način da se nađe u medijima. Legendarni bivši bokser ovoga puta je zasenio čitavu javnost priznavši da je varao na doping kontroli i to ni manje ni više nego uz pomoć lažnog penisa.

- Zapravo je vrlo prosto. Imate taj lažan penis, koji samo prikačite. U donjem delu je balončić koji napunite nečijim 'čistim' urinom, i samo ga ispraznite u bočicu i to je to - otkriva Tajson.

On je rekao i da to nije prvi put da je koristo neki od opijata:

- Bio sam "naduvan" i na meču sa Vilijamsom 2004. Pred konferenciju za meč sa Lenoksom Luisom 2002. šmrkao sam kokain. Poludeo sam, hteo sam da ga ubijem - izjavio je Tajson.

Tajson je jednom uhvaćen i kažnjen zbog korišćenja marihuane, a za to je okrivio člana svog tima, koji je evidentno takođe koristio nedozvoljene supstance kada je "donirao" Tajsonu svoj urin.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA