Zbog čega se rasplakao predsednik Bajerna? (FOTO)

Uli Henes, kojeg sud tereti za utaju poreza, doživeo ovacije na Skupštini kluba, šampiona Nemačke i Evrope

  • 0

Uli Henes (61), predsednik Bajerna, osvajača četiri trofeja u ovoj godini (Liga šampiona, Bundes liga, Kup Nemačke, Superkup Evrope), rasplakao se na Skupštini kluba.

Dok je prezentovao izveštaj po kojem je Bajern ostvario rekordnu zaradu za 113 godina prebogate istorije, Henes je doživeo ovacije 4.000 prisutnih, koji su skandirali "Ulu, Uli!". To je očito dirnulo Henesa, kojem predstoji teška pravna bitka.

Predsednik Bajerna optužen je za utaju poreza u Nemačkoj, suđenje je zakazano za mart, a preti mu pet godina zatvora. U ovakvom trenutku, legendarni igrač, a potom i funkcioner fudbalskog giganta, kojem je posvetio više od četiri decenije, nije mogao a da se ne osvrne na proces koji mu predstoji.

- Napravio sam veliku grešku što nisam prijavio prihode iz inostranstva. Nisam izneo stotine miliona iz zemlje. Imam vere u pravosudni sistem u Bavarskoj. Nadam se da će ova priča imati srećan završetak u martu. Ako mi bude dozvoljeno da ostanem u Bajernu, obećavam da ću biti u službi kluba do poslednjeg dana života - izjavio je Henes.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA