PRED MEČ NA VRAČARU: Partizan sređuje gostujući teren!

Aktuelni šampion nezadovoljan terenom na Vračaru gde će gostovati Voždovcu, odlučio da pošalje svoje specijaliste za održavanje travnatih tepiha kako bi ga doveo u red

  • 3

Težak ispit nalazi se pred fudbalerima Partizana odmah po povratku s reprezentativne pauze s obzirom na to da ih očekuje gostovanje Voždovcu koji je tokom sezone uspeo da savlada Crvenu zvezdu rezultatom 1:0. Uzimajući u obzir to da će susret biti odigran na Vračaru čelnici ''crno - belih'', nezadovoljnoi terenom, poslali su svoje stručnjake na gostujući teren kako bi ga doveli u red.

Teren na Vračaru koji najčešće služi kao domaći teren ekipi Rada i Voždovca čije ''kuće'' ne ispunjavaju bezbednosne uslove kada su utakmice visokog rizika u pitanju, nalazi se u lošem stanju s obzirom na to da ga skoro niko ne održava. U to je mogla da se uveri i Zvezda koja je poražena od Voždovca, a protiv Rada je na ''mišiće'' ostvarena minimalna pobeda (1:0).

Shodno tome, Partizan ne želi ništa da prepusti slučaju te je na Vračar poslao svoje specijaliste za održavanje travnatih tepiha kako ne bi prošao slično kao komšije s druge strane Topčiderskog brda koje su prišle na samo bod zaostatka i vrebaju svaki kiks ''crno - belih'' kako bi zaseli na prvo mesto Jelen Superlige.

Utakmica između Voždovca i Partizana na programu je u nedelju 24. novembra od 13 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    14. novembar 2013 | 09:00

    Ma ne mucite se s travom bata tole ce da zavrsi pricu iz 1 u 2...

  • alex4

    14. novembar 2013 | 10:53

    Vama je sekundarci uvek bata tole kriv.Jel vam kriv i sto ste srecno pobedili Partizan? Ili vam je kriv kada se za vas dosudjuju nepostojeci penali i faulovi pa onda mega igraci, sa jakom karijerom poput milijasa daju gol. Tisina musavci, da nemate pomoc drzava odavno bi bili u stecaju. A za teren, tesko je odrzavati terene po ovakvom vremenu koliko god da se muce teren ce posle 20 min biti opet razrovan i los.

  • V

    14. novembar 2013 | 13:49

    Musavci ciganski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA