ISTI OTAC: Zimonjićev sin Leon (5) ''kida'' na teniskom terenu (VIDEO)

Iako ima tek pet godina Leon ''barata'' teniskim rekvizitima kao da iza sebe ima bezbroj turnira i dokazuje da je apsolutno povukao na oca

  • 3

Ako je suditi po teniskim sposobnostima njegovog sina, Nenad Zimonjić ne mora da brine za budućnost. Iako ima tek pet godina maleni Leon Zimonjić još jednom je pokazao zavidno umeće baratanja reketom i potvrdio reči svoje majke od pre dve godine da je prosto rođen da bude teniser.

Da poseduje raskošan talenat Leon je odavno pokazao, a publika u Areni je mogla da se uveri u njegove kvalitete posle meča Srbije i Kanade kada je, dok su teniseri slavili, najmlađi Zimonjić oduševljavao razdraganu publiku.

Slavu oca, ali i ostalih tenisera Leon je pokupio i tokom priprema srpskog tima pred finalni duel sa Češkom. Dok je njegov otac davao intervju, Leon je sa strane ''pikao'' tenisku lopticu i oko kamere polako usmeravao na sebe. Samo se nadamo da će Dejvis kup tim Srbije po drugi put osvojiti ''salataru'' i da ćemo tokom radovanja ponovo gledati malog Leona na terenu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA