Tepić pred Zvezdu: Došli smo po pobedu u Pionir (VIDEO)

Bivši košarkaš Partizana drugu sezonu zaredom gostuje u "Pioniru" protiv Crvene zvezde, a nada se da će ostvariti još jedan trijumf, kao i prošle godine sa Kahasolom

  • 2

Na parketu "Pionira" u petak od 20 časova sastaće se ekipe Crvene zvezde i Lijetuvos Ritasa u okviru petog kola Evrolige. Utakmica je podjednako važna za obe ekipe u borbi za prolazak u TOP 16, a za gostujuću ekipu nastupa bivši igrač Partizana, naš internacionalac Milenko Tepić. 

Tepić je i prošle sezone igrao protiv Crvene zvezde, ali sa španskim Kahasolom, i tada je odneo pobedu u nebitnoj utakmici, dok sada sa Lijetuvosom igra veoma važan meča za prolazak u TOP 16.

- Očekuje nas jako važna i teška i utakmica. Mi smo došli da se borimo za pobedu i znamo da neće biti lako. Moramo da iskontrolišemo početak i da pariramo Zvezdi agresivnošću i ritmom i verujem da ćemo tako dobiti neku svoju šansu za trijumf -kaže Tepić za Telegraf.

Lokomotiva je pobedila Laboral, što dosta otežava situaciju litvanskom timu, koji je izgubio od Španaca u Litvaniji.

Mi smo napravili kiks kod kuće kada smo izgubili od Laborala. Moramo da jurimo neku pobedu na strani. Lokomotiva se sa četiri pobede već odlepila,  a mi moramo da jurimo našu šansu u narednim mečevima.

- Činjenica je da su sve ekipe konkurentne i da se do zadnjeg kola neće znati - objasnio je Tepić.

Bek Lijetuvusa ističe da je šansa njegovog tima za pobedu u tome da izdrži pritisak sa tribina.

- Moramo da budemo smireni, da ne podlegnemo atmosferi i da igramo našu igru, to je ono na šta treba da se usmerimo -poručio je Tepić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M. Raković)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA