IBRA ILI RONALDO: Hoće li jedan protiv drugog postizati golove petom? (VIDEO)

Napadači Švedske i Portugalije u svojim karijerama postigli su veliki broj golova petama, a videćemo da li će i u mečevima baraža biti prostora za atraktivne poteze

  • 2

Dva fudbalska majstora Zlatan Ibrahimović i Kristijano Ronaldo odmeriće snage u baražu za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine!

U dosadašnjim karijerama napadači Švedske odnosno Portugalije postigli su veliki broj spektakularnih golova, a neretko su tresli mreže protivnika popularnom "štiklom".

Sigurno je da jednog od fenomenalnih igrača nećemo gledati na najvećnoj svetskoj smotri, a videćemo ko će biti efikasniji u međusobnom duelu i da li će u važnim mečevima za njihovu selekciju biti mesta za atraktivne poteze!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nepravda

    15. novembar 2013 | 11:13

    Imam osecaj da ce biti toliko dosadna utakmica jer svi ocekujemo spektakl. U svakom slucaju ko ode dalje bite zasluzeno. Ja vise volim svedjane zbog ibre ali ne sporim kvalitet portugala i ronalda

  • delijesever1989

    15. novembar 2013 | 12:35

    Hteo sam i ja da kazem da ce biti dosadna utakmica...ali videcemo(nadamo se barem 3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA