KUK: Katić je prljav igrač! KATIĆ: Nije tačno, kupam se redovno!

Plejmejker Ritasa žestoko opleo po centru Zvezde kojeg je tokom meča udario laktom jer se čitavih 40 minuta ponašao neprijateljski prema njemu

  • 9

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Lijetuvos Ritasa rezultatom 88:77 u petom kolu Evrolige, a detalj posle kojeg je utakmica krenula uzlaznom putanjom bila je tehnička greška Omara Kuka koji je laktom udario Raška Katića posle čega su ''crveno - beli'' vezali nekoliko poena.

Omaleni plejmejker Ritasa, koji je na očetku meča dobio ovacije u ''Pioniru'' s obzirom na to da je nosio dres Zvezde, bio je jako besan posle meča i istakao je da je da nije zaslužio to što mu je Katić radio tokom utakmice.

- Moj najveći utisak bila je vrlo prljava igra igrača sa brojem 15 na dresu. To je jedan od najprljavijih igrača protiv kojeg sam ikada igrao. On se tokom celog meča ponašao prilično neprijateljski, konstantno me je provocirao i udarao ramenom. Iskreno, jako su me razočarali njegovi postupci - rekao je Kuk koji se osvnuo i na atmosferu u ''Pioniru''.

- Navijači su bili zaista sjajni. Kada sam ja igrao u Zvezdi nisu dolazili u ovolikom broju. Drago mi je što sam imao priliku da osetim tu atmosferu i da se vratim u Beograd. Jako su mi prijale ovacije na početku meča, jer to znači da me navijači nisu zaboravili. To mi jako imponuje, a sigurno je da ni ja njih nikada neću zaboraviti.

S druge strane Katić nije želeo da ulazi u veliku polemiku sa gostujućim plejom i samo je prokomentarisao:

- Sve je to bilo u žaru borbe, a što se tiče toga što sam prljav, nije tačno. Redovno se kupam - uz osmeh je rekao reprezentativni centar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA