Smiljanić umesto Babovića u selekciji novinara!

Pomalo zaboravljeni vezista turskog Genčenberligija neočekivano pozvan da se priključi novinarskoj selekciji za utakmicu protiv A tima Srbije

  • 3

Milan  Smiljanić, koji je letos prešao iz Partizana u Genčenberligi za koji je u dosadašnjem delu sezone odigrao samo 38 minuta, dobio je poziv od Ljubiše Stamenkovića Piskavca da se priključi selekciji novinara i odigra prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Srbije.

Pošto su Stefan Babović i Predrag Bojić otkazali novinarskoj reprezentaciji, selektor te selekcije morao je da pozove nekoliko novih fudbalera koji će se u utorak suprotstaviti ekipi Siniše Mihajlovića. S obzirom na to da su Miloš Ninković, Miroslav Radović i Boško Janković takođe odbili da se pojave u Užicu, Stamenković je odlučio da pozive uruči Adamu Marušiću iz Voždovca i već pomenutom Smiljaniću.

Za mnoge je izenađenje što je Smiljanić pozvan pre pojedinih igrača, poput Krasića, Kuzmanovića, Kačara, koji takođe nisu standardni u svojim klubovima, ali su mnogo više zadužili reprezentaciju i imaju mnogo veće šanse od njega da se ponovo nađu među "orlovima".

Novinarsku selekciju su od početka pratili problemi, prvo je došlo do neslaganja oko izbora igrača, zatim je Milovan Rajevac koji je trebalo da bude koselektor odlučio da odustane od vođenja tima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA