MIHA U ARENI: Čak i ako izgubimo dubl imamo šansu da pobedimo!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije došao je u Kombank arenu kako bi pružio podršku srpskim teniserima u finalu Dejvis kupa

  • 2

Srpski fudbaleri su se vratili iz Dubaija sa prijateljske utakmice sa Rusijom, a selektor nacionalnog tima, Siniša Mihajlović, je odlučio da posle ručka dođe u Beogradsku Arenu i pruži podršku Nenadu Zimonjiću i Iliji Bozoljcu u dubl meču finala Dejvis kupa, protiv Berdiha i Štepaneka.

- Ako pobedimo u dublu, imaćemo velike šanse da osvojimo titulu, a i ako izgubimo opet imamo velike šanse da osvojimo, jer verujem da će Nole sutra da dobije Berdiha, a i mladi Dušan Lajović ima šanse protiv Štepaneka. Nema veze što je mlad, jer ja ne gledam po godinama nego po kvalitetu. Ako je neko dobar nema veze koliko ima godina - rekao je Mihajlović za Telegraf.

Selektor je rekao da će samo u subotu biti u prilici da bodri srpske tenisere, jer on i reprezentativci u nedelju putuju na Zlatibor, gde će se spremati za utakmicu protiv selekcije novinara koja se igra u utorak u Užicu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    16. novembar 2013 | 16:36

    Nemaš ti pojma ni u fudbalua kamoli u tenisu , evo da te ja naucim , ako izgubimo dubl od salatare nema nista ! Eventualno da bagavi Tipsarevic vaskrsne , da Štepanek izgubi od poletaraca na žalost nece da može !

  • Draža Mihajlovič

    16. novembar 2013 | 16:37

    Čovek iz minuta u minut dokazuje da nema talenta , pa i u ovom slučaju. Kakve su naše šanse ako izgubimo dubl.Nikakve. To je jasno kao dan , a i ovako su Česi favoriti u dublu , što znači i u celom meču.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA