NEVIĐENO: Trkač od 180 kila! (VIDEO)

Srednjoškolac indijanskog porekla "teroriše" protivničke odbrane snagom i masom i nada se koledž karijeri u američkom fudbalu

  • 1

Da snaga i veličina u sportu mnogo znače nije nikakva tajna. Da za trčanje koristite nekog ko ima više od 180 kilograma, e to baš nije uobičajeno.

Toni Pikard, raningbek srednjoškolskog tima u američkom fudbalu, narastao je zasad do 193 santimetra , što i nije tako izuzetno, ali težak je čak 181 kilogram. Protiv takve mase u tom uzrastu nema odbrane pa je Veliki Toni, kojeg ponekad i pet-šest protivničkih igrača pokušavaju da obore, već privukao pažnju američkih medija.

Momak je inače indijanskog porekla, delimično Sijuks, nastupa za školu White Swan (Beli labud) u Jakama rezervatu u državi Vašington. Želja mu je da se oproba u koledž konkurenciji, a ako i tamo bude ovako mleo rivale ni NFL mu neće biti nedostižan, tim pre što može da igra na više pozicija, koriste ga i u defanzivnoj liniji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA