Budućnost se žalila zbog pobede Olimpije!

Podgoričani smatraju da je Vladović uputio pobedonosni šut kada je vreme već isteklo, direktor Aba lige Bilić nagovestio da će teško biti promeniti odluku

  • 2

Košarkaški klub Budućnost žalio se na odluku da se prizna spektakularan koš Jakova Vladovića, trojka kojom je Olimpija pobedila 78:76 u Podgorici u osmom kolu ABA lige.

- Koš Olimpije je neregularan. Odgledali smo snimak kontrolor za suđenje Medan, sudija Jovčić i ja i sve je jasno, vreme je isteklo. Utakmica nije registrovana, mi smo uložili žalbu i, najverovatnije, u ponedeljak će čelnici ABA lige odlučivati o tome - izjavio je Dragan Bokan predsednik Budućnosti, a prenele su Vijesti.

Na sajtu ABA lige, međutim, stoji rezultat koji je postignut, sa izveštajem i statistikom, sve je evidentirano u tabeli i nema naznaka da meč zaista nije registrovan. Po proceduri žalba mora da se razmatra u roku od 48 sati.

Direktor ABA lige Josip Bilić, za B92 nagovestio je da su male šanse da se ne prizna sporna trojka, koja je donela pobedu Ljubljančanima.

- Tek je sinoć bio koš, prvo mora da nam se dostavi sva dokumentacija pre nego što vidimo šta dalje. Ipak, u Evropi je praksa da sudije mogu da pogledaju reprizu i da odmah promene odluku. Posle to već ide malo teže - rekao je Bilić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvotri: Vijesti.me, B92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlaja

    17. novembar 2013 | 17:08

    Ma cista pobeda ko kuca,mogu se zale kome hoce..

  • Soko

    17. novembar 2013 | 13:45

    Pa ko se ne bi zalio kad je bilo neregularno? Znam da nece ponistiti odluku, ali bi bilo fer da priznaju da su napravili gresku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA