Brajant odradio prvi treninig posle sedam meseci

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa kaže da još nije spreman da igra, ali da plej-of počinje večeras sigurno bi izašao na parket

  • 0

Kobi Brajant je pre sedam meseci pokidao Ahilovu tetivu u duelu sa Golden Stejtom, a u subotu je po prvi put posle te povrede odradio trening zajedno sa saigračima, koji se sastojao iz nekoliko vežbi sa kontaktom, šutiranjem na koš i uigravanja akcija.

Iako nije bilo predviđeno da radi punom snagom, posmatrajući svoje saigrače i Brajant je dao sve od sebe i uspeo da im parira tokom vežbi.

- Šutiranje u padu i dalje funkcioniše, kontrola lopte je dobra, a mogu i da zakucam. To su stvari koje mogu da uradim za sada, ali još nisam na nivou za plej-of. Da se večeras igra neka plej-of utakmica, sigurno bih igrao, ne znam koliko bih bio efikasan, ali bih igrao - rekao je Brajant.

Stručni štab kluba iz Los Anđelesa još uvek ne zna kada će petostruki vlasnik NBA prstena moći da zaigra i za sada su odlučili da idu polako sa njegovim povratkom na teren, ali se očekuje da bi za nekih sedam do deset dana mogao da nastupi za "jezerdžije".

Ono što je sigurno, Lejkersima je potreban Brajant ako žele da učestvuju u plej-ofu, jer u dosadašnjem delu sezone imaju skor od četiri pobede i sedam poraza.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA