PORTUGALCI PIŠU: Matić Realov već od januara?

Srpski vezista prvi pik ''kraljevića'' u zimskom prelaznom roku posle teške povrede Samija Kedire

  • 0

Povreda Samija Kedire u prijateljskom meču između Italije i Nemačke ''zavila je u crno'' ekipu Reala iz Madrida jer će Nemac gotovo čitavu sezonu odsustvovati sa terena. Međutim, kako mediji u Portugaliji prenose, ''kraljevići'' su već spremili zamenu u vidu reprezentativca Srbije Nemanje Matića čija je otkupna klauzula 50 miliona evra.

Ipak, neće Real, koji je ove sezone potrošio pravo bogatstvo za pojačanja, krenuti u lov na Matića sa svih 50 miliona s obzirom na to da bi u transfer mogli biti uključeni i Ezekijel Garaj (Real ima pravo na ovog igrača) kao i Fabio Koentrao, bivši igrač lisabonskog tima.

Na ruku Realu bi mogla da ide i loša situacija Benfike u Ligi šampiona i, ukoliko se ne plasiraju dalje, nema sumnje da će prodaja Matića biti neminovna. Pored Reala, za usluge Srbina zainteresovani su još Napoli, Čelsi, Liverpul, ali i šampion Engleske Mančester junajted.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA