Ninković se nije pojavio na okupljanju selekcije novinara

Mladi vezista Partizana nije nikome javio da neće nastupati za novinarsku selekciju u utakmici protiv reprezentacije Srbije

  • 4

Nikola Ninković, fudbaler Partizana, nije došao na okupljanje selekcije novinara i verovatno neće ni igrati u utorak u revijalnom meču protiv A tima Srbije.

Devetnaestogodišnji fudbaler kluba iz Humske je bez ikakvog objašnjenja izbegao poziv u novinarski tim. On se nije potrudio ni da se javi nekome iz stručnog štaba ili Fudbalskog saveza Srbije i zahvali na pozivu i ukazanoj prilici.

Talentovanom vezisti ovo nije prvi gaf, jer je pravio slične i u svom klubu, a mogao je da iskoristi ovu priliku i pokuša da se nametne da uskoro dobije poziv za prvi tim Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    18. novembar 2013 | 10:44

    ja jesam grobar ali ovaj decko je tezak ljakse...

  • Ljuba

    18. novembar 2013 | 10:14

    Pametno, pa oni ne mogu da se dogovore oko toga ko će da bude selektor, a mogu da zamislim kakva će bitka menadzera biti ko će da igra!

  • Krcko

    18. novembar 2013 | 11:10

    Svaka njemu cast...da ide tamo da igra za placene novinare,to su gluposti...video sam kako se ta novinarska reprezentacija sastavlja...pozvali su 3,4 igraca koji zasluzuju tu mesto,a ostalih 15 igraca kako su im placali menadzeri igraca ove nase tuzne lige...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA