VUJOŠEVIĆ: Sudija Vojinović odlučio derbi!

Trener Partizana čestitao Zvezdi na pobedi, ali je ocenio i da je njegov tim dosta oštećen odlukama arbitra * Ovo je druga utakmica zaredom koju nam je sudio veoma loše. I prošle godine u plej-ofu loše je sudio, a sada je direktno rešio meč, rekao je strateg "crno-belih"

  • 29

Duško Vujošević, trener košarakaša Partizana, čestitao je Crvenoj zvezdi pobedu u derbiju, ali imao je primedbi na suđenje. "Crveno-beli" su kao gosti u "Pioniru" posle produžetka savladali Partizan sa 86:83 u osmom kolu ABA lige.

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Mi smo imali dosta problema pre utakmice. Ostali smo bez Vestermana zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata i gubitak takvog igrača do kraja sezone  je težak momenat. Imali smo i neke nedovoljno opopravljene igrače, Muslija i Kinsija, i u tim okolnostima Partizan je pružio koiko je moguće. Zvezda je napravila dobar tim - konstatovao je Vujošević na početku konferencije za medije.

Trener Partizana potom je istakao, po njemu, sporne momente, posle čestitke košarkašu Zvezde Bobanu Marjanoviću na odličnoj partiji.

- Kada se tako visok igrač pušta da provede više od tri sekunde u reketu, onda je to veliki problem. To mnogi vide kao prevaziđeno pravilo, ali kada je neko tako visok, to mnogo znači - ocenio je Vujošević.

- Sudija Vojinović odlučio je utakmicu kada je svirao faul u napadu Kinsija kod četiri razlike za nas, a onda i aut na drugoj strani. Ovo je druga utakmica zaredom koju nam je sudio veoma loše. I prošle godine u plej-ofu loše je sudio, a sada je direktno rešio meč. Takvo suđenje ne bi trebalo da dozvolimo na ovom nivou - zaključio je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA