MILOSAVLJEVIĆ: Trojka za pobedu se šutira u gostima, kod kuće se ide na produžetak! BLAŽIĆ: Svi smo heroji!

Kapiten crno-belih smatra da je ekipa pametno odigrala poslednji napad u regularnom toku meča i da iako je na kraju Partizan izgubio nije greška što nisu pokušali šutem za tri poena da reše meč

  • 0

Crvena zvezda slavila je u prvom ovosezonskom košarkaškom večitom derbiju! Partizan koji je u ovom meču bio formalni domaćin i zbog toga imao brojniju podršku sa tribina, poklekao je posle produžetka 86:83!

Debitanti u redovima crveno-belih u srpskom derbiju Jaka Blažić i Boban Marjanović nisu krili oduševljenje zbog pobede, a istakli su da je ova utakmica i atmosfera ispunila njihova očekivanja.

- Nervozno smo počeli meč, ali smo se u nastavku opustili i uz podršku Delija stigli do velikog trijumfa. Nije utakmicu odlučila moja trojka u produžetku, kada sam u ćošku ostao sam, već smo svi heroji. U timu postoji kohezija što se pokazalo i večeras - rekao je Blažić, a na njega se nadovezao najbolji igrač susreta Marjanović.

- U svaki meč ulazim kao da je finale Evrolige, ali jednostavno sve se otvorilo dobro na meču sa Partizanom, nije u pitanju nikakva dodatna motivacija razlog ovakvog učinka. Derbi je opravdao moja očekivanja, a pohvalio bih Zvezdine navijače na odličnoj podršci - rekao je Marjanović.

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević smatra da je njegova ekipa imala priliku za pobedu i pored problema sa koji su ih zadesili.

- Jako kvalitetna utakmica u kojoj smo imali šansu za pobedu. Pokazali smo da imamo karakter i da možemo da igramo dobro i pored situacije u kojoj se nalazimo - rekao je Milosavljević i dodao:

- Na isteku regularnog dela igre dobro smo postupili i izborili produžetak. Trojka za pobedu se šutira u gostima, kod kuće se ide na sigurniju varijantu -zaključio je Milosavljević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA