PRIJEMNI ZA BRAZIL: Mažić sudi baraž u Bukureštu!

Najbolji srpski sudija dobio priliku da sudi u meču između Rumunije i Grčke, što će najverovatnije biti poslednji test pred put na Svetsko prvenstvo

  • 0

Još jedan dokaz da je Milorad Mažić najbolji srpski sudija! Posle meča na ''Nou Kampu'' kada je sudio Barseloni i Milanu, kao i pregršt ostalih duela tokom sezone, Mažić je dobio od FIFE poverenje da vodi revanš meč duela baraža za SP između Rumunije i Grčke, što bi moglo da predstavlja završni ispit na putu ka Brazilu.

Najboljem srpskom sudiji, po običaju, društvo će praviti pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dok je poverenje četvrtom arbitru ukazano Bošku Jovanetiću.

Ovo će biti treći meč u 17 dana za Mažića da sudi s obzirom na to da je početkom novembra bio glavni arbitar na derbiju, potom pomenuti meč u Barseloni, a ukoliko sve bude u najboljem redu, nema sumnje da će mu susret Rumuna i Grka doneti toliko željeno mesto u avionu za Brazil, što je apsolutno i zaslužio.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA