NINKOVIĆ OGORČEN: Neko u FSS-u radi protiv mene

Mladi fudbaler Partizana Nikola Ninković smatra da zaslužuje mesto u mladoj reprezentaciji Srbije i objašnjava zašto se nije odazvao selekciji novinara

  • 2

Nikola Ninković nastavlja da uzburkava sportsku javnost u Srbiji, ali opet ne igrama na terenu. Mladi fudbaler Partizana ovoga puta je optužio Fudbalski Savez Srbije da navodno radi protiv njega.

Posle nepojavljivanja na Zlatiboru gde je trebao da se odazove pozivu u selekciju novinara, popularni Džigi se izvinio selektoru Ljubiši Stamenkoviću braneći se da je klub trebao da se "zahvali" na pozivu:

- Do kraja jeseni nas očekuju veoma važne utakmice, pa smo odlučili da ostanem da treniram sa ekipom. Izvinjavam se novinarima, ali ja zaista ne znam kome treba da se javim. Mislim da je neko iz kluba trebalo da obavesti organizatore da ne mogu da se odazovem - objasnio je Ninković za Večernje novosti.

Pored izvinjenja, Ninković se i dotakao teme zašto ga nema u mladoj reprezentaciji. Iako ga opravdano dugo nije bilo zbog suspenzije od godinu dana posle incidenata na meču baraža sa Engleskom u Kruševcu, talentovani vezista misli da zaslužuje mesto u nacionalnom dresu:

- Da je sve kako treba i da su u Savezu pravedni, ja bih sada bio u mlado reprezentaciji naše zemlje. To što pojedinci u Savezu imaju problem sami sa sobom, nije do mene već do njih. Pritom tu ne mislim na selektora Ćurčića, onaj o kome pričam će se lako pronaći u mojim rečima - zaključio je Ninković

S obzirom na kadrovske probleme koje imaju u Partizanu, povreda Nemanja Kojića i bolest Ismael Beko Fofane razumljivo je što su u Partizanu odlučili da se Ninković ne odazove pozivu u reprezentaciju, ali sigurno je da je situacija mogla biti rešena na pristojniji način koji dolikuje šampionu naše zemlje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Večerenje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    19. novembar 2013 | 11:23

    Ma da samo o tebi razmisljaju...Cuti bre i igraj,nista nisi pokazao do sada,jos si bezobrazan,,,Sram te bilo u Teleoptik bih te prebacio...

  • CZBG

    21. novembar 2013 | 09:47

    Idi plači malo nisi odavno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA