Vujošević: Ne želim egomanijaka za pleja, račun nam je opet u blokadi!

" Izgradili smo respekt u Evroligi, koji bi mogao da se naruši. Imali smo slučaj da je trener domaćih Etore Mesina posle 42 razlike insistirao da se postigne koš i pobedi što ubedljivije. To govori koliko nas poštuju", rekao je trener "crno-belih" * Disciplinski organi Evrolige vode postupak protiv Vujoševića zbog isključenja na meču sa Fenerbahčeom

  • 3

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da zbog trenutne teške situacije u klubu nije realno očekivati da "crno-beli" u naredna dva meča u Evroligi pobede Barselonu i Nanter, ali je istakao da će se boriti do samog kraja.

SPEKTAKL PROTIV BARSELONE

- Barselona je veliki klub, sastavljena je od veoma kvalitetnih igrača. Navaro se vratio posle povrede i prvi je igrač u napadu. Barselona igra godinama u istom sastavu sa odličnim trenerom Paskvalom i gledaoci će moći da vide spektakl - izjavio je Vujošević na konferenciji za novinare u "Pioniru".

On se osvrnuo i na prošlo kolo Evrolige u kojem je Partizan ubedljivo izgubio u Moskvi od CSKA.

- To je najveći poraz u istoriji Partizana. Izgradili smo respekt koji bi mogao da se naruši. Imali smo slučaj da je trener domaćih Etore Mesina posle 42 razlike insistirao da se postigne koš i pobedi što ubedljivije. To govori koliko nas poštuju - naveo je Vujošević.

NE ŽURIMO SA DOVOĐENJEM PLEJMEJKERA

Vujošević je rekao i da neće žuriti sa dovođenjem novog plejmejkera koji je neophodan timu nakon povrede Lea Vestermana.

- Potreban nam je plejmejker u najskorije vreme, ali ne možemo da dovedemo igrača koji je egomanijak. Mora da bude dobar igrač i kvalitetan čovek. Nisam veliki poznavalac košarke, ali imam ljude u klubu koji će to rešiti - rekao je trener Partizana, i dodao da disciplinski organi Evrolige vode postupak protiv njega zbog isključenja na meču sa Fenerbahčeom.

Vujošević je naveo i da je Marfin banka ponovo blokirala račun kluba, ali nije detaljnije govorio o tome.

Utakmica šestog kola A grupe Evrolige između Partizana i Barselone igra se sutra od 20.45 u "Pioniru".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    20. novembar 2013 | 16:15

    Ma nema veze sta god da se uradi Grobari su uz tebe, doneo si nam toliko silovanja Zvezde da smo ti vecno zahvalni.

  • Danijel

    20. novembar 2013 | 15:56

    Dule samo polako bice sve kako treba sjebaces ih sve

  • Saša

    20. novembar 2013 | 17:36

    Dule ti si kralj. Mrze te zato što ne mogu ništa da urade toliko godina. A koliko njih je pokušalo da te sruši pa im nije uspelo. I ove godine tri titule, sigurno. AJMO CRNO BELI OOOO...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA