Amerikanci: Nedović u razvojnoj ligi! Nedović: Samo sam trenirao sa njima!

Srpski reprezentativac je na dosadašnjih devet mečeva u NBA ligi prosečno igrao 4,7 minuta i beležio 0,8 poena

  • 2

Srpski košarkaški reprezentativac i član NBA ligaša Golden Stejt Voriorsa Nemanja Nedović nije se najbolje snašao na startu svoje prve sezone u najjačoj ligi na svetu.

On je proteklog vikenda trenirao sa timom Woriorsa u iz razvojne NBDL lige Santa Kruz Woriors, a obrazloženje je bilo da bi se što bolje prilagodio za nastup u tom timu čija sezone počinje sledećeg vikenda. Kako je saopštio NBA ligaš, pored Nedovića u razvojnu ligu otići će i Ognjen Kuzmić.

Nedović je na dosadašnjih devet mečeva u NBA ligi prosečno igrao 4,7 minuta i beležio 0,8 poena. Srpski reprezentativac ove godine bio je 30. pik na draftu NBA lige.

Iako američki mediji tvrde da je Nedović pridružen timu Santa Kruza, srpski reprezentativac je na svom twiter profilu napisao da to nije tačno

- Kakva razvojna liga, Samo smo odradili jedan trening sa njima, jer su juče trenirali u našoj hali - napisao je Nedović na svom profilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA