OPET NAM RADE O GLAVI: Srbija na meti UEFA zbog rasizma?!

Evropska fudbalska unija pokrenula je disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog, kako se navodi, rasističkog ponašanja dela navijača na kvalifikacionoj utakmici mladih reprezentacija Srbije i Belgije

  • 3

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zbog, kako se navodi, rasističkog ponašanja dela navijača na kvalifikacionoj utakmici mladih reprezentacija Srbije i Belgije (2:2).

Taj meč odigran je 15. novembra u Gornjem Milanovcu, a disciplinska komisija UEFA će o ovom slučaju odlučivati na sastanku 11. decembra.

- Veoma smo neprijatno iznenađeni saznanjem da je protiv nas pokrenut disciplinski postupak. Imamo rok od šest dana za dostavljanje našeg izveštaja, koji ćemo svakako i iskoristiti. U tom cilju, zatražili smo na uvid izveštaje sudija - kaže Zoran Laković, generalni sekretar FSS-a.

Obavešteni smo da su i delegat i zvaničnici FS Belgije istakli odličnu organizaciju utakmice, te nas ova informacija zaista dodatno iznenađuje - rekao je generalni sekretar saveza Zoran Laković za sajt FŠ.

Do pokretanja postupka došlo je po prijavi drugog pomoćnog sudije na pomenutom meču, Lazarosa Dimitrijadisa iz Grčke.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slave

    20. novembar 2013 | 16:30

    Pa jesu li oni normalni.U Zagrebu javni FASISTICKI istup cijelog stadiona i igraca a oni hoce da kazne Srbiju hahahah hahaha

  • Svensson

    20. novembar 2013 | 16:08

    Bolje neka kazne ustaše i šimunića, a nas neka se okane. Smetaju im mladi prvaci

  • стрептомицин

    20. novembar 2013 | 23:09

    Нацистичка Европа никада неће опростити Србији.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA