Trener Barselone: Sjajno je igrati u ambijentu Pionira!

Strateg katalonskog tima Ćavi Paskval zadovoljan trijumfom svog tima nad Partizanom a posebno je pohvalio odličnu atmosferu i koreografiju navijača crno-belih

  • 2
Ćavi Paskval Foto: Telegraf

Trener košarkaša Barselone Ćavi Paskval uspeo je da odnese pobedu iz "Pionira", ali i pozitivne utiske sa još jedne utakmice sa Partizanom.

- Čestitke Partizanu na dobroj igri i navijačima u Pioniru, koji prirede sjajnu predstavu kad god dođemo ovde - rekao je Paskval odmah posle pobede 82:64.

- U prvoj četvrtini nismo imali dobar napad, niti smo kontrolisali loptu i igru. Ali od druge četvrtine počeli smo da dominiramo, i u odbrani u napadu, kao i u kontranapadu. I na kraju, upisali smo važnu pobedu budući da smo krajem treće četvrtine postigli odlučujuće poene - rekao je Paskval, koji je objasnio i pobedu Nantera nad njegovom ekipom.

- Što se tiče Nanterove pobede, dešava se. Nanter igra jako dobru košarku. Ako ste gledali tu utakmicu, dominirali smo tri četvrtine, ali smo u poslednjoj odigrali loše - istakao je trener katalonske ekipe i dodao:

- Verujem da se pobede i porazi ne mogu objasniti na jedan način. Generealno smo bili dobri u odbrani. Paritzan je imao i fizičkih problema, i nedostatak Vestermana, što je veoma uticalo na igru. U Partizanu su uvek dobri radnici i igrači, i uvek im čestitam.

Svoje odlično veče je imao mladi Alehandro Abrines, koji je sa 19 poena bio najefikasniji igrač, kog su novinari već uporedili sa Rudijem Fernandezom.

- To se veoma često dešava sa mladim igračima, poredimo ih sa zvezdama. On je veoma mlad igrač, ima oko 19 godina, pokazao je veoma dobru igru, ne treba da liči ni na koga, nego da ide korak po korak, i da radi naporno - zaključio je Paskval.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    22. novembar 2013 | 00:30

    Paskval- covek koji je vise puta video Pionir, nego sto je cigamala igrala El

  • Radex

    22. novembar 2013 | 09:21

    A jel rekao da su najbolji navijaci u regionu ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA