LOVERNJ: Odigrali smo lošu utakmicu, ali idemo na brejk u Francuskoj!

Mladi košarkaši Partizana nisu tražili alibi posle poraza od Barselone, a saglasni su su da će sledeći meč u Evroligi protiv Nantera biti presudan za prolaz u TOP 16

  • 0

Košarkaši Partizana ubedljivo su poraženi od Barselone u šestom kolu Evrolige, a novi neuspeh teško je pao mladom timu crno-belih. Retko ko je u Pioniru rešio meč u svoju korist već posle tri deonice, pa je nemoć dodatno snuždila košarkaše Partizana.

- Nismo odigrali dobro, tačnije igrali smo loše. Promašili smo dosta šuteva, pravili greške - rekao je Žofri Lovernj posle meča i dodao.

- Imamo malo igrača u rotaciji, Bogdanović nema snage sam da prenosi loptu i da završava napade. Borili smo se i borićemo se u Francuskoj, gde ćemo pokušati da napravimo brejk koji može da nam vrati pobednički duh.

Najbolji košarkaš crno-belih na ovom meču Bogdan Bogdanović smatra da ekipa nema dovoljno igrača u rotaciji posle povrede Lea Vestermana.

- Otvorili smo utakmicu dobro, ali u nastavku nismo uspeli da igramo u istom ritmu. Još uvek smo svi u depresiji zbog onoga što se desilo Leu. Osećam krivicu što nisam uspeo da izdržim u pojedinim trenucima, ali oni su igrali sa deset igrača u rotaciji što im je omogućilo da ostvare veći pritisak u odbrani i imali su više opcija u napadu - rekao je Bogdanović i dodao:

- Nemam dovoljnu rutinu na poziciji pleja da razigram saigrače i povučem ekipu u pojedinim momentima. Još postoji nada da prođemo u TOP 16, a sve će se odlučivati protiv Nantera. U tom meču će biti dosta pritiska, možda više na njima pa se nadam da ćemo to iskoristiti - zaključio je Bogadnović

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA