OVIM SPORTISTIMA KAPA DO PODA: Najhumaniji sportski video svih vremena!

Ronaldinjo, Kristijano Ronaldo, Paolo di Kanio i neki takmičari manje poznati javnosti u trenucima trijumfa ljudskosti

  • 18

Ponekad se desi da je ljudskost važnija od rezultata, a to pokazuje i ovaj izbor dirljivih momenata na sportskim borilištima širom planete.

Videćete i neka dobro poznata lica − Ronaldinja, koji predaje dres hedikepiranom navijaču, Kristijana Ronalda u sličnoj akciji, pa čak i zloglasnog Paola di Kanija u neverovatnom trenutku fer pleja za šta je dobio i nagradu 2001.

Ima i još mnogo toga drugog, učesnika borbe u MMA koji se uplašio da nije ozbiljno povredio protivnika i krenuo da ga spasava, "pobeda" paraplegičnog mališana nad zdravim vršnjakom, Marata Safina, koji se uz poljubac izvinjava pomoćnom sudiji što je pogodio teniskom lopticom.

Za kraj triatlonac koji pliva, vozi bicikl i trči, vodeći sa sobom nepokretnog čoveka kojem je pružio jedan od retkih trenutaka sreće.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Necu da ti kazem

    22. novembar 2013 | 22:48

    Nemam reči stvarno, ovako sport i sve ostalo treba da izgleda, mnogo me je dirnuo ovaj video! Svaka čast i hvala sportskoj rubrici što je ovo podelila sa nama :)

  • Ivkarik

    22. novembar 2013 | 23:48

    Ovaj spot oslikava ljudskost,hrabrost,cojstvo,solidarnost,razumevanje,podrzavanje, divljenje,davanje...Oslikava sta znaci COVEK biti.

  • roni

    23. novembar 2013 | 00:40

    ja placem vec 10min, ovo su ljudine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA