Glumac Milan Vasić posetio fudbalere Partizana (FOTO)

Fudbaleri Partizana će u sredu gledati predstavu "Pevaj brate 2", a simboličan poziv im je uputio jedan od glavih protagonista ove komedije, koji ih je posetio na treningu u Teleoptiku

  • 3

Igrači Partizana imali su neočekivanu posetu na jutarnjem treningu. U goste im je došao glumac Milan Vasić, koji je kao veliki navijač "crno-belih" došao da porazgovara sa fudbalerima i poželi im sreću u predstojećim izazovima, a i da ih pozove na njegovu novu predstavu "Pevaj brate 2".

- Od kad znam za sebe navijam za Partizan! Često znam da kažem da su naši poslovi negde i slični, jer i dobri fudbaleri i glumci moraju konstantno da budu u vrhunskoj formi. Ako ne treniraš ili ne igraš nekoliko meseci ili godina, jednostavno ispadaš iz prvog tima - rekao je Vasić.

Uprava kluba iz Humske je odlučila da ove sezone obezbedi svojim fudbalerima grupne posete pozorištu, pa će tako kapiten Saša Ilić povesti svoje saigrače i na predstvau u kojoj igra njihov današnji gost.

- Fudbaleri Partizana su sjajni momci, koji imaju sta da pokažu na terenu, a van njega znam da su zaintresovani i za pozorište i kulturna dešavanja u gradu. Ovim se ujedno i razbija stereotip da ih zanima samo fudbal - podržao je ovu akciju omiljenog kluba Vasić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    22. novembar 2013 | 20:26

    Koja je ovo kraljina od coveka, video sam ga u Pioniru prosle godine, lud je kao struja...

  • Bfc

    22. novembar 2013 | 20:26

    A ja gotivio čoveka

  • Bobolino

    23. novembar 2013 | 11:07

    Pozoriste je velika institucija, tako da vas molim - bez paljenja vatre ! Sa vama uvek - komedija !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA