Navijač CSKA štrajkuje glađu zbog sudije!

Izvesni Boris Borisov, navijač kluba iz Sofije, u znak protesta zbog lošeg suđenja na meču protiv Černomoreca rešio da štrajkuje glađu, dok FS Bugarske ne suspenduje doživotno spornog arbitra Stanislava Todorova

  • 0

Navijač CSKA Boris Borisov počeo je u Sofiji štrajk glađu zahtevajući da nacionalni fudbalski savez doživotno suspenduje sudiju Stanislava Todorova koji je, prema njegovom mišljenju, oštetio "armejce" u prvenstvenom meču sa ekipom Černomora.

CSKA je na toj utakmici, 3. novembra, izgubio sa 2:1, a fudbalski savez (BFU) suspendovao je sudiju na neodređeni period. Ta odluka, međutim, nije zadovoljila gnevnog Borisova.

- Želim na ovaj način da skrenem pažnju celog društva. Za tog sudiju ne bi smelo da bude mesta u bugarskom fudbalu - rekao je Borisov.

Todorov je zbog suđenja na pomenutom meču počeo da dobija i pretnje smrću, što je potvrdila i policija u gradu Šumenu u kojem živi.

- Nikada nisam video tako arogantnu osobu kao što je Todorov. On više ne sme da sudi - jasan je bio Borisov.

Todorov je na pomenutom meču svirao, kako se ispostavilo, nepostojeći penal za Černomore, kao i sporan slobodan udarac iz kojeg je domaćin stigao do gola.

Ekipa CSKA trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli u šampionatu Bugarske sa 29 bodova, 11 manje od vodećeg Ludogoreca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA