Vujošević želi reakciju u Kragujevcu!

Crno-beli će posle poraza od Zvezde i Barselone u nedelju od 19 časova u Kragujevcu pokušati da slave protiv ekipe Miroslava Nikolića koja u ABA ligi ne briljira ove sezone

  • 1

Drugi srpski derbi u poslednja dva kola ABA lige odigraće košarkaši Partizana! Posle meča sa Crvenom zvezdom, crno-beli će pokušati da se vrate na pobednički kolosek u Kragujevcu protiv Radničkog!

Desetkovan sastav Duška Vujoševića, posle povrede Lea Vestermana, poražen je i od Barselone u Evroligi, dok Kragujevčani, koji igraju odlično u Evrokupu, traže pobedu u regionalnom takmičenju nakon tri vezana poraza. Trener crno-belih očekuje reakciju svojih igrača i prekid serije poraza.

- Gostujemo ekipi koja je za nas tradicionalno neugodan protivnik, pogotovu na njihovom terenu. Radnički ima veliki broj igrača koji poseduju zavidan nivo iskustva igranja kako u ABA ligi tako i u Evropi. Njihov kvalitet samim tim nije sporan. Oni su u dosadašnjem delu takmičenja u ABA ligi u nekim momentima igrali „toplo-hladno“, međutim igrajući u Evrokupu pokazali su drugo lice, gde zaista igraju veoma dobro - rekao je Vujošević.

- Mi smo pritisnuti sa svim problemima, koji nas prate praktično od početka sezone, nastojimo da niz poraza prekinemo. Kroz utakmicu u Kragujevcu želimo da se vratimo i rezultatski i, ono što je još mnogo bitnije, da igrači pokažu jedan zavidan nivo koncentracije i reakciju na sve ovo što nije bilo u dovoljnoj meri dobro na prethodnim utakmicama.

Aktuelni šampion Jadrana nalazi se na drugoj poziciji na tabeli ABA lige sa učinkom od šest pobeda i dva poraza, dok tim Miroslava Nikolića zauzima deveto mesto sa skorom od pet izgubljenih mečeva i tri pobeda. Utakmica 9. kola regionalnog takmičenja u hali Jezero igra se u nedelju od 19 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    24. novembar 2013 | 18:37

    E, MOJ IMENJACE, NAMESTICE KOMSIJE I ZAGADIM SLOVENACKE SUDIJE I BICE KAKO NJIMA ODGOVARA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA