Možda je Suarez prljav igrač, ali ovako nešto nije zaslužio! (GIF)

U Engleskoj je na snazi debata da li je sudija pogrešio što je igrača Evertona Kevina Miralasa kaznio samo žutim kartonom posle starta nad napadačem Liverpula

  • 4

Fudbaler Evertona Kevin Miralas imao je ludu sreću da ne dobije momentalni crveni karton posle preterano jakog starta nad napadačem Liverpula Luisom Suarezom.

U derbiju Mersisajda, koji je završen rezultatom 3:3, Belgijanac je u 34. minutu srušio Urugvajca, koji samo što nije zaplakao na zemlji od bola. Ipak, sudija je Miralasa kaznio žutim kartonom, a Suarezu je na nozi ostala rana.

- Ono je bilo za crveni karton. Igrač je krenuo na Suaerozovo koleno, ne na loptu. Luis je 10 d0 15 minuta osećao stvarno jak bol. Ovo su potezi koji nekog mogu da koštaju karijere - rekao je trener Liverpula Brendon Rodžers.

Njegovo mišljenje ne deli Roberto Martinez, menadžer Evertona.

- Pogledao sam snimak i očigledno da je Kevin išao na loptu, a u poslednjem trenutku je naleteo na Suarezovu nogu. Ne mislim da je to bio faul za crveni karton jer nije bilo zlonamerno. Mislim da je žuti karton dobra odluka, pogotovo zbog emocija koje nosi ovaj derbi - rekao je Martinez.

Šta vi mislite, da li je ovo "za zatvor"?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA