NOLE ODUŠEVLJEN BOKOM JUNIORS: Stadion je spektakularan! (FOTO)

Najbolji srpski teniser nosi sjajne utiske sa turneje po Južnoj Americi i zahvaljuje na poklonjenim dresovima Boke i San Lorenca

  • 0

Novak Đoković posetio je stadion Boke Juniors, čuvenu "Bombonjeru". Najbolji srpski teniser oduševljen je utiscima iz posete jednom od najtrofejnijih svetskih klubova, šest puta osvajaču Kopa libertadores i 30 puta prvaku Argentine.

- Uzivao sam u obilasku Boka Juniors stadiona koji stvarno izgleda spektakularno. Kao veliki poštovalac fudbala, zahvalan sam ljudima iz Boke i San Lorenca sto su mi poklonili njihove dresove koje ću sa zadovoljstvom poneti kuci kao sećanje na ovo lepo putovanje - poručio je Đoković preko Fejsbuka.

Novak je već neko vreme u Južnoj Americi, gde je egzibicionim mečom i pobedom protiv Rafaela Nadala uveličao oproštaj čileanskog tenisera  Nikolasa Masua, igrao tenis sa Nadalom u blizini glečera u okviru promocije prirodnih lepota Argentine, a posetio je i fudbalske klubove San Lorenco i Boku juniors.

Đoković će sa Rafaelom Nadalom u nedelju da uveliča i oproštaj od tenisa Davida Nalbandijana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA