VATERPOLO: Radničkom derbi protiv Zvezde!

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca savladali ekipu Crvene Zvezde u u derbiju petog kola Prve A lige Srbije rezultatom 8:7

  • 0

Radnički je usamljen na prvom mestu. Kragujevčani su u fenomenalnoj vaterpolo predstavi bili bolji od Crvene zvezde rezultatom 8:7 (2:0, 3:2, 2:0, 1:5) i tako na pravi način potvrdili da se nalaze u odličnoj formi od početka sezone.

Domaćin je odigrao fenomenalnu na utakmicu, ali je na kraju ipak mogao da bude drugačiji ishod. Iako je na početku poslednje četvrtine imala prednost od četiri gola, ekipa Dejana Jovovića je do poslednjeg trenutka strepela za ishoh derbija. Crveno-beli su sjajno odigrali zadnji period igre, ali nisu imali snage za potpuni preokret.

Najefikasniji na utakmici je je bio Aleksandar Ćirić sa tri pogotka. Crvena zvezda će imati priliku da se revanšira velikom rivalu već 30.novembra kada će ove dve ekipe odmeriti snage u Superkupu Evrope.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA