PUSTIO KOSU I ZAIGRAO BOLJE: Nov imidž Milana Mačvana! (FOTO)

Posle šišanja na ćelavo srpski reprezentativac u novu sezonu ušao sa znatno dužom kosom, ali i boljom formom

  • 0

Srpski košarkaš Milan Mačvan počeo je da dobija sve veću ulogu u ekipi Galatasaraja. Sjajno krilo sve više ima priliku da na parketu pokaže svoj raskošni talenat. Mačvan je ovog leta naporno radio, a uz sve to promenio je i imidž, jer sada nosi malo dužu kosu umesto šišanja na ćelavo kao dosad.

Srpski reprezentativac je pretprošle nedelje registrovan i za nastupe u turskom prvenstvu, gde je debitovao protiv Banvita, a dobru formu potvrdio je i ovog vikenda protiv Konjaspora. Srpski košarkaš je izrazio zadovoljstvo svojim radom.

Radio sam kvalitetno, tako da dobre partije dolaze kao rezultat toga. Pokušavam da iskoristim svaku priliku koju mi trener ukaže i pomognem timu na najbolji mogući način. Polako ulazimo u pravi ritam i mislim da će stvari tek doći na svoje mesto - rekao je Mačvan.

Srpski košarkaš je do sada odigrao i šest utakmica u Evroligi, gde je imao važnu ulogu u trijumfu nad Bajernom, ali i u prošlonedeljnom neizvesnom duelu protiv Montepaski Sijene. Srpski košarkaš veruje da njegov tim može da nastavi s uspešnim igrama u elitnom takmičenju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA