Gogić: Pobedićemo sve do kraja jesenjeg dela

Već se okrećemo narednom protivniku. OFK Beograd u svojim redovima ima dosta mladih i kvalitetnih igrača - rekao je fudbaler koji je protiv Slobode postgiao prvi gol u dresu Crvene zvezde

  • 4

Fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić zadovoljan je posle ubedljive pobede nad Slobodom (4:1) u kojoj je postigao prvi gol u crveno-belom dresu i poručio da očekuje maksimalan učinak do kraja jesenjeg dela šampionata.

- Znali smo da nas očekuje težak susret. U utakmicu smo ušli nešto slabije, što je Sloboda uspela da kazni, ali za razliku od nekih prethodnih mečeva, ovaj put smo uspeli da preokrenemo rezultat. Brzo smo izjednačili, Milijaš je odlično centrirao i omogućio mi da postignem svoj prvi gol u Zvezdi. Nakon toga mislim da smo bili mnogo bolji tim, a potvrda svega toga jeste i ubedljiva pobeda - rekao je Gogić za zvanični sajt kluba.

Gogić veruje da "crveno-beli" do kraja jesenje polusezone mogu da ostvare sve tri pobede - s OFK Beogradom na Karaburmi i Vojvodinom na "Marakani" u prvenstvu, kao i tri dana kasnije sa Novosađanima u četvrtfinalu nacionalnog kupa.

- Već se okrećemo narednom protivniku. OFK Beograd u svojim redovima ima dosta mladih i kvalitetnih igrača. Moramo maksimalno ozbiljno i motivisano da pristupimo tom meču. Do zimske pauze ostala su još tri duela i verujem da možemo da ostvarimo maksimalan učinak - zaključio je Gogić.

Crvena zvezda se nalazi na drugoj poziciji na tabeli Superlige sa 26 bodova, jedan manje od vodećeg Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA