VEŠOVIĆ: Ne odlučujem ja, nego moj agent!

Zvezdin bek koji je zatražio raskid ugovora obratio se novinarima posle treninga, izjavivši da bi mu bilo drago da se njegov menadžer i rukovodstvo kluba dogovore, ali da on ne može da utiče na pozitivan ishod pregovora.

  • 5

Fudbaler Marko Vešović, koji je uzburkao duhove na "Marakani" zahtevom za raskid ugovora, pojavio se u utorak na jutarnjem treningu. Mladi Crnogorac nije želeo mnogo da komentariše svoju odluku, ali je rekao da se u ovom trenutku najviše pita njegov menadžer Rajo Božović.

- Ne mogu mnogo da pričam, ja se ne pitam ništa u vezi sa tim. Sve je na mom agentu kome sto odsto verujem i sve je na njemu i klubu da pokušaju da naprave dogovor, ako je moguće. Na meni je da nastavim sa treninzima - izjavio je Vešović posle treninga.

Univerzalni igrač, koji može da pokriva više pozicija u timu, voleo bi da ostane u klubu iz Ljutice Bogdana i smatra da je svojom borbenošću na terenu pokazao koliko mu je stalo do Zvezdinog grba.

- Mogu samo da kažem da za sve vreme koje sam u Zvezdi nisam napravio nikakav incident, uvek sam se borio za crveno-beli dres i to ću nastaviti da činim. Nadam se da će se klub i moj agent Rajo Božović dogovoriti - rekao je crnogorski reprezentativac, i dodao da bi voleo da se od crveno-belog dresa oprosti na neki lepši način.

U javnosti se pojavila informacija da je deo duga, oko 111.000 evra, prema Vešoviću isplaćen, ali da mu se još tolika suma duguje.

- Duguje se svim igračima, pa tako i meni. To je sve što mogu da vam kažem - završio je Vešović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tom

    26. novembar 2013 | 14:27

    Pederu mali, sve si dobio od Zvezde. Cekamo godinama, taj jedan tvoj dobar centarsut, sa boka... Sram te bilo za ovaj postupak, mizerna duso.

  • marko

    26. novembar 2013 | 15:12

    Marko ne znas da igras fudbal. I tacka nema sta vise da se doda.

  • Mirko pg

    26. novembar 2013 | 16:05

    Tvoj menadzer-Radoica Rajo Bozovic??? Kriminalac i fudbalski "makro"? Ma ima li ko da jednom za svagda otjera kriminalnu kumpaniju iz srpskog fudbala? A i ti Vesovicu MRS iz Zvezde!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA