Rukometašicama i nokti u bojama Srbije! (FOTO)

Bek naše selekcije Biljana Filipović pokazala novi imidž naše selekcije pred početak Svetskog prvenstva, koje će biti održano u Srbiji

  • 0

Rukometašice Srbije jedva čekaju da počne Svetsko prvenstvo (6-22. decembar), koje će biti održano u Srbiji. Spremne su da kao i prošle godine na Evropskom pokažu svoj kvalitet, želju hrabrost i patriotizam u dresu sa nacionalnim grbom.

Bek Biljana Filipović je pokazala samo delić atmosfere koja vlada među igračicama tako što je otkrila da su čak i nokte ofarbali u bojama Srbije.

- Svetsko prvenstvo koje nas očekuje za nekoliko dana je početak jedne nove avanture. Verujem u tim i u sebe! U ekipi je sada pozitivna atmosfera, to je ono najbolje, jer se zaista nadamo najboljem rezultatu - rekla je Filipovićeva, i dodala:

- Mislim da možemo kao tim da napravimo veliku uspeh, iskusnije smo od prošle godine. Radimo punom parom, idemo korak po korak i sada osećamo pozitivan pritisak. Očekuje nas turnir, kao priprema za SP, na kome se nadam da ćemo ostvariti svoj cilj, odigrati najbolje što umemo i uzeti medalju - rekla je Filipovićeva.

Izabranice Saše Boškovića pre SP, odigraće turnir „Trofej Srbije" u Vrnjačkoj Banji (29. novembar - 1. decembar) gde će se sastati sa selekcijama Angole, Makedonije i Hrvatske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA