Partizan promovisao omladinski kamp u Herceg Novom

Druga najbolja omladinska škola u Evropi promovisala kamp u Crnoj Gori koji se održava početkom naredne godine

  • 1

Fudbalski klub Partizan nastavlja sa razvojem svoje omladinske škole. U Herceg Novom zvanično je promovisan omladinski kamp koji će se u januaru 2014. godine održati u ovom gradu. "Crno-beli" će tako pokušati da pronađu nove talente iz regiona koji će se kasnije usavršavati u Omladinskoj školi Partizana.

- Poznato je da svake sezone omladinska škola Partiza iznjedri nove fudbalske talente poput Nastasića, Ljajića, Mitrovića, ali i Lazara Markovića, Andrije Živkovića koji su upravo temelj za evropske pohode dobili u prvom timu Partizana, odnosno u omladinskoj fudbalskoj školi.

- Organizovanjem ovog kampa u Herceg Novom želimo da i deci iz regiona pružimo mogućnost da iskažu svoj talenat, a potom da uz pravu profesionalnu pomoć stručnjaka iz Partizanovog omladinskog pogona otkrijemo nove zvezde i otvorimo im put ka fudbalskom vrhu - rekla je direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović.

Promociji je prisutvovao i jedan od izdanaka omladinske škole Miloš Jojić, koji je ispričao svoj put od talentovanog klinca do standarnog prvotimca.

- Kao da se sada sećam dana kada sam zakoračio u Partizanovu omladinsku školu. Imao sam 10 godina i za mene kao dečaka koji obožava fudbal to je bio početak ostvarenja snova. Ponikao sam u generaciji koja je otkrila velike talente od Markovića, Mitrovića, a danas Petrovića i Andrije Zivkovića sa kojima igram u prvom timu Partizana. Za nekoga ko sanja da jednog dana obuče crno -beli dres  i postane prava fudbalska veličina ne postoji bolji put od Partizanove omladinske škole - izjavio je popularni "Zeka".

S obzirom na to da dolazi malo hladnije vreme, kompletan tabor Partizana u četvrtak je vakcinisan protiv gripa kako bi se sprečila još neka nesrećna okolnost.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CrnogoracMNE

    26. novembar 2013 | 16:12

    Mi u Herceg Novom volimo Crvenu Zvezdu,pozdrav za sve Delije iz Herceg Novog od HNCZ !!! ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA