ZVEZDA I PARTIZAN IZGUBILI TRKU: Marko Nikolić u Vojvodini do 2015. godine!

Aktuelni trener Vojvodine istakao da, uprkos medijskim spekulacijama, neće napustiti Novi Sad do kraja ugovora

  • 2

Iako se tokom prethodnih nekoliko nedelja ime Marka Nikolića spominjalo u kontekstu najozbiljnijeg kandidata da preuzme klupu Crvene zvezde i Partizana, aktuelni trener Vojvodine je istakao da ostaje u Novom Sadu do 2015. godine.

U izjavi za klupski sajt Nikolić, koji je jednom nogom već bio viđen kao zamena Vuku Rašoviću u Humskoj, je odlučio da jednom za svagda opovrgne spekulacije oko njegovog odlaska iz ''srpske Atine''.

- Želim da pre svega stavim tačku na priče koje se već neko vreme provlače u sportskoj javnosti da napuštam mesto prvog trenera Vojvodine. Istina je sledeća: Marko Nikolić je trener FK Vojvodina sa kojom ima važeći profesionalni ugovor do juna 2015. godine - rekao je trener 'lala'' i dodao:

- U Vojvodini ostajem najmanje do isteka važećeg ugovora ili do onog trenutka do kada mojim radom bude zadovoljna uprava kluba, ili dok se ja lično i moji saradnici budemo dobro osećali u ovoj sredini. Ovim stavljam tačku na ovu temu i fokusiram se zajedno sa svojim saradnicima na poslednje tri najvažnije utakmice u jesenjem delu sezone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor

    26. novembar 2013 | 20:51

    u Partizan nece sigurno.Djukic dobija otkaz u nedelju i vraca se u Partizan.Proverena informacija!

  • Boba ns

    26. novembar 2013 | 18:33

    Odlicno, ali to nije dovoljno. Da bi klub igrao i pobedjivao, potreban je novac. Do ga je bilo videli smo kako vosa igra. Sad zasto igra ovako promenljivo niko ne zna. Ako na taj nacin pribavljaju novac i to razumem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA