MATIĆ U JUNAJTEDU? Mojes već dva meča skautira Srbina!

Aktuelni šampion Engleske na poslednja dva meča Benfike poslao svoje emisare, kako bi doneli završni sud o tome da li će se Matić preseliti na ''Old Traford''

  • 3

Evropa je poludela za Nemanjom Matićem! Posle informacija, koje su doduše opovrgnute, da će Srbin u januaru preći u Real iz Madrida, mediji u Engleskoj su objavili da su čelnici Mančester junajteda najozbiljnije zainteresovani za vezistu Benfike, kojeg skautiraju već dva meča.

 

Loša forma, ali i igra aktuelnog šampiona Engleske naterala je menadžera Dejvida Mojesa da potraži adekvatna rešenja, pogotovo što Maruan Felaini nije opravdao očekivanja.

 

Kako stvari sada stoje, ''crveni đavoli'' su spremni da Benfiki isplate 40 miliona funti kolika je cena Matića, kojem bi dolazak u Junajted bio povratak na Ostrvo, s obzirom na to da je nosio i dres Čelsija.

 

Kiks protiv Kardifa u prethodnom kolu (2:2), kada su primili gol u 90. minutu u očajnoj partiji Felainija i Kleverlija na tom meču, samo su još više ubedile Škota da odreši kesu i dovede Matića na ''Old Traford''.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lio

    26. novembar 2013 | 21:12

    nemoj nemanja tamoooooooo, vidi sta je bilo sa Felainijem

  • pajdo

    26. novembar 2013 | 21:01

    ne daj boze da ode u gaychester...

  • Daza

    29. novembar 2013 | 04:36

    Felani nema pojma samo glavom zna izbaciti loptu,Matic bi nam dobro dosao u paru sa M.Karikom i sindzijem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA