Stojadinović o Vešoviću: Dali smo mu 111.000 evra, a ovako nam je vratio!

Sportski direktor Crvene zvezde ističe da sav dug prema crnogorskom fudbaleru potiče iz prethodnih sezona i da je za njega odgovorna ranija uprava

  • 12

Odluka Marka Vešovića da zatraži raskid ugovora sa Crvenom zvezdom izazvala je puno pažnje, kao uostalom sve što je u vezi najtrofejnijeg srpskog kluba. Navijači su zatečeni, iako ovo nije prvi takav slučaj, a sva je prilika ni poslednji, međutim, odluka crnogorskog fudbalera posebno teško je pala sportskom direktoru crveno-belih Zoranu Stojadinoviću.

– Da me je neko pitao ko će sledeći da podnese zahtev za raskid ugovora, Vešovića bih nabrojao među poslednjima. Očigledno sam se prevario. U 2013. godini njemu je isplaćeno 111.000 evra. Sav dug je od prethodnih sezona, od uprave koja ga je dovela i nije ga puštala mnogo da igra. Mi smo rukovodstvo koje ga je ispoštovalo, a vratilo nam se ovako – istakao je Zoran Stojadinović.

Bili ste na putu pronalaženja inostranog kluba za Vešovića i potencijalne zarade od transfera?

– Tražili smo mu klub, moglo je da se nađe, da budu zadovoljni i on i Crvena zvezda. Standardno je i dobro igrao, ima potencijala i određenu tržišnu cenu. Moglo je da se očekuje između milion i milion i po evra.

Plašite li se da će još neki igrači tim putem?

– Plašili se ili ne, naša stvarnost je da nam igrači mogu otići na ovaj način – zaključio je Zoran Stojadinović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(B. Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • €$£

    27. novembar 2013 | 07:47

    Nisi dao nego platio ugovorom dogovoren iznos, na tvoju/vasu nesrecu ostalo je jos. Plati pa se klati.

  • ja

    27. novembar 2013 | 07:48

    Šta se drugo moglo očekivati od Radojice Božovića? Mali Vešović ne sme da pisne bez Radojica,što je i sam potvrdio. A po svemu sudeći on je među igračima kojima se najmanje duguje i umesto da ceni to što je Zvezda od njega napravila igrača i da bude strpljiv,on je među prvima podneo zahtev za raskid. Neka putuje, ne trebaju nam takvi (ne)ljudi.

  • Vlada

    27. novembar 2013 | 09:06

    Kad dobije raskid verovatno ce napraviti svetsku karijeru kao i njegovi predhodnici koji briljiraju po najboljim evropskim klubovima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA