LOVERNJ: Naučiću srpski kako bih mogao da pričam sa Duletom! (VIDEO)

Najbolji skakač dosadašnjeg toka Evrolige odlučio je da uzme profesora srpskog jezika kako bi se lakše sporazumeo sa trenerom Vujoševićem

  • 0

Krilni centar Partizana Žofri Lovernj sjajnim partijama u crno-belom dresu skrenuo je pažnju cele Evrope, ali i urednika sajta Evrolige.

Francuski igrač u redovima Partizana našao se na naslovnoj strani najelitnijeg evropskog košarkaškog takmičenja u rubrici fokus, a u intervjuu je objasnio zašto je došao u klub iz Humske, govorio je o napretku u poslednjih šest meseci u radu sa Duškom Vujoševićem, kao i o želji da nauči srpski jezik.

S obzirom na to što trener Duško Vujošević ne govori engleski, najbolji skakač dosadašnjeg toka Evrolige odlučio je da uzme profesora srpskog jezika.

- Pokušavam da naučim srpski, jer stvarno volim zemlju, navijače. Dule ne priča engleski, pa ako naučim srpski, moći ću da pričam sa njim na njegovom jeziku - rekao je Lovernj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA