U Zagrebu uhapšen Draža, jedan od vođa Zvezdinog severa!

Jedan od vođa "Belgrejd bojsa" pao u Zagrebu, gde se krio posle proterivanja s Kipra gde je uhapšen zbog falsifikovanog bugarskog pasoša. Uskoro u Srbiji

  • 5

Prema saznanjima beogradskog lista Alo, u Zagrebu je uhapšen jedan od vođa Zvezdine vodeće navijačke grupe "Belgrejd bojs" Dražen Dragaš (30), poznatiji pod nadimkom Lurč.

Trenutno se nalazi u ekstradicionom pritvoru i čeka izručenje Srbiji.

Dragaš je navodno četiri meseca proveo u zavoru na Kipru, jer je uhvaćen sa falsifikovanim bugarskim pasošem prilikom dolaska u Nikoziju na meč kvalifikacija Lige Evrope između Omonije i Crvene zvezde.

Po proterivanju, skrivao se u zemljama regiona.

STUDENT POLITIČKIH NAUKA, PA JEDAN OD VOĐA SEVERA

Svojevremeno, Dragaš je bio student Fakulteta političkih nauka, ali je karijeru zamenio navijačkom, gde je kroz nekoliko godina stigao do pozicije jednog od glavnih i najuticajnijih na severnoj tribini Marakane.

U Srbiji je Lurč u novembru 2010. pravosnažno osuđen na dve godine zatvora zbog nedozvoljenog držanja pištolja “magnum 357”.

Takođe, još mu se sudi u odsustvu za napad na policajce i masovnu tuču uoči košarkaške utakmice Zvezda-Partizan 2006, za šta je njegov saučesnik Ivan Bogdanov već odležao dve godine zatvora.

Za Dragašem su raspisane i poternice u novembru 2011, a u junu ove godine pred sudom se našao slučaj u kojem se Dragašu i još trojici navijača ponovo sudi za kupoprodaju 215 grama marihuane, za šta su prethodno oslobođeni.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA