DUH BRAZILSKOG FUDBALA: Reprezentativci u specijalno dizajniranim dresovima

Da bi dočarala duh i atmosferu koji vladaju u reprezentaciji Brazila, kompanija Nike angažovala je proslavljenog fotografa Platona da fotografiše osvajače ovogodišnjeg Kupa konfederacija

  • 1

Platon je fotografisao sve reprezentativce, trenere i ceo stručni štab i to u novim dresovima dizajniranim za Svetsko prvenstvo sledeće sezone.

Poznate fotografije najistaknutijih i najuticajnijih ljudi na svetu koje je čuveni fotograf napravio već preko jedne decenije ukrašavaju naslovne stranice vodećih svetskih medija.

Kako bi što verodostojnije predstavio duh fudbala u Brazilu i atmosferu pred predstojeće Svetsko prvenstvo, Platon je fotografisao 57 čuvenih Brazilaca u novom dresu koji će fudbalska reprezentacija Brazila nositi 2014. godine.

 

Među najpoznatijima koji su ovom prilikom stali ispred njegovog objektiva su surfer Pedro Skubi, igračice odbojke na pesku, sestre Marija Klara i Kerol Salgado, košarkaš Leandrinjo, muzičar Ivo Meireleš, modni dizajner Pedro Lorenco i mnogi drugi poznati Brazilci.

Dres u kojem će Brazil nastupiti na Svetskom prvenstvu zvanično će se naći u prodaji 5. decembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA