LŠ: Bajern torpedovao moskovsku armiju uz dva dosuđena penala (VIDEO)

Aktuelni šampion Evrope savladao u gostima ekipu CSKA rezultatom 3:1 za desetu pobedu u nizu u najelitnijem fudbalskom takmičenju

  • 0

Ni zima ne može da zaustavi Bajern iz Minhena! Uprkos niskoj temperaturi i relativno lošem terenu koji je više odgovarao domaćem timu, fudbaleri aktuelnog šampiona Evrope savladali su ekipu CSKA rezultatom 3:1 (1:0) i tako zabeležili desetu uzastopnu pobedu u Ligi šampiona računajući i prošlu sezonu.

Sve je već bilo rešeno posle nešto više od sat vremena igre u kojoj su ''bavarci'' dominirali tokom čitavog meča. Vodeći gol za Bajern delo je Arjena Robena u 17. minutu, koji je odlično iskoristio asistenciju Milera, što je bio i rezultat posle prvih 45 minuta igre.

Dva velika promašaja Honde na početku drugog dela kaznio je Mario Gece u 56. minutu, ali je Japanac pet minuta kasnije ipak, matirao Nojera posle dosuđenog penala. Iako se činilo da bi CSKA mogao do preokreta, nade Rusa raspršio je igrač utakmice Tomas Miler, koji je u 65. minutu iskoristio jedanaesterac za maksimalnu petu pobedu ''bavaraca'' u grupi D.

Srpski reprezentativac Zoran Tošić odigrao je čitav meč za domaću ekipu, a u 79. minutu je mogao i da zatrese mrežu Nojera što bi i te kako unelo uzbuđenje u završnicu meča, međutim, prečka je bila saveznik Nemaca.

GRUPA A:

Leverkuzen - Mančester junajted

Šahtjor - R. Sosijedad

GRUPA B:

Real Madrid - Galatasaraj

Juventus - Kopenhagen

GRUPA C:

Anderleht - Benfika

PSŽ - Olimpijakos

GRUPA D:

Mančester Siti - Plzenj

CSKA - Bajern 1:3

(Honda 61p - Roben 17, Gece 56, Miler 65)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA