BAJKO: Na derbiju se videlo da je Partizan slabiji od nas!

Golman Crvene zvezde se ne opterećuje tim da li ''crno-bele'' guraju ili ne i ubeđen je da će se titula vratiti na ''Marakanu''

  • 13

Frizurom i te kako podseća na samuraja, ali je Boban Bajković i na terenu veliki ratnik koji je jedan od najzaslužnijih što je Crvena zvezda, pored očajne jesenje polusezone, veoma blizu titule jesenjeg prvaka.

Samo bod manjka u odnosu na Partizan moglo je da bude istopljeno već u prethodnom kolu kada su ''crno-beli'' savladali Voždovac sa 1:0, ali je sudija Gogić propustio da dosudi penal za ''zmajeve'' u 90. minutu, posle čega se doglo dosta prašine u srpskom fudbalu.

- Partizan me ne zanima i videlo se na derbiju da su slabiji od nas, a samo sa pobedama dolazimo do cilja. Niko ne može tako da nas zaustavi i nisam od onih koji se bave kombinacijama, samo jasno mogu da potvrdim da smo najbolji u Srbiji. Kvalitet će isplivati pre ili kasnije - rekao je Bajković za "Sport", i dodao:

- Da li rivale guraju ili pomažu, to mene ne dotiče. Srešćemo se ponovo i ponovo će pobediti Crvena zvezda pošto moramo da naplatimo dugove. Red je došao na nas.

Upravo neki od tih dugova mogli bi da budu naplaćeni i u narednom kolu protiv OFK Beograda koji je ''crveno-bele'' prošle sezone savladao dva puta.

- Pružili smo im ruku prošle sezone, a sada očekujem da i oni nama čestitaju posle subotnjeg meča na Karaburmi. Pobeda je imperativ - istakao je Bajković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    28. novembar 2013 | 11:10

    Jesam navijač Zvezde,ali realno na derbiju se nije znalo ko je gori,tako da Bajko batali te priče. Košarkaški derbi je bio dobar,pa i onaj u vaterpolu. Ovaj fudbalski je odavno postao dno. U ovom poslednjem nismo videli dve šanse na obe strane,bruka.

  • Bata Pfc

    28. novembar 2013 | 12:04

    Stvarno ste nas pocepali u derbiju....nismo znali gde udaramo xaxaaxax

  • MikiGrobar

    28. novembar 2013 | 11:17

    a po tvojim izjavama se vidi da si isfrustrirani kompleksas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA