NESALOMIVI: Iako ima 40 godina, Gigs pretrčao više od 10 km protiv Leverkuzena!

Legenda ''crvenih đavola'' još jednom zadala domaći zadatak generacijama koje dolaze u slavni engleski klub, a iako ima 40 godina, ne namerava da napusti ono što najviše voli

  • 4

Da je Mančester junajted godinama unazad jedna velika srećna porodica čiji fudbaleri, ponikli u klubu, žele da nose dres ''crvenih đavola'' do iznemoglosti, još jednom je dokazao Rajan Gigs, koji je, iako puni 40 godina, u meču sa Leverkuzenom (5:0) pretrčao više od 10 kilometara.

- Igrači Bajera na terenu nisu mogli da veruju da Gigs može da igra na takvom nivou uprkos godinama. Zatečen sam i znam da sigurno neću igrati sa toliko godina - rekao je Vejn Runi za Gigsa koji će u petak proslaviti 40. rođendan.

Iako je možda bio favorit na ovom meču, Leverkuzen jednostavno nije imao odgovor na igru Gigsa koji je ispred sebe imao samo dvojicu fudbalera koji su pretrčali više od njega. Ako se uzme u obzir i to da je protiv Šahtjora postao igrač sa najviše nastupa u LŠ, jasno vam je koliku glad za fudbalom Velšanin i dalje ima.

Fenomenalna partija Gigsa podudarila se s najubedljivijim trijumfom Junajteda na evropskim gostovanjima još od 1964. kada je Šamrok deklasiran sa 6:0. Upravo zbog odličnog meča protiv Nemaca, Gigs će najverovatnije biti u sastavu za nedeljni meč protiv Totenhema, koji svakako ni Runi neće propustiti s obzirom na četiri asistencije na ''Baj Areni''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA