PETKOVIĆ: Loši tereni mogu Zvezdi da otežaju stvari!

Desni bek ''crveno-belih'' svestan je da njega i saigrače očekuje teško gostovanje na Karaburmi njegovom bivšem klubu gde teren svakako neće biti idealan

  • 3

Pred fudbalerima Crvene zvezde nalazi se teško gostovanje u subotu na Karaburmi, a svakako najteže biće desnom beku ''crveno-belih'' Marku Petkoviću koji je kao kapiten ''romantičara'' stigao letos na ''Marakanu''.

Petkoviću, koji je u prošlom kolu bio asistent Mrđi kod vodećeg gola, dolazak na Karaburmu svakako će probuditi emocije s obzirom na to da je ponikao u OFK Beogradu.

- U OFK Beogradu sam proveo osam lepih godina. Tokom boravka na Karaburmi stekao sam fenomenalan odnos sa navijačima i svim ljudima iz kluba. Na Karaburmi sam fudbalski prohodao, stekao afirmaciju, zadužio kapitensku traku, i najposle igrama u plavo-belom dresu zaslužio poziv Zvezde i mlade reprezentacije. Sigurno da mi neće biti lako, međutim, u ovom trenutku fokusiran sam samo na "crveno-bele" i očekujem pobedu i osvajanje nova tri boda - rekao je Petković za klupski sajt.

Ono što bi Zvezdi moglo da oteža put ka jesenjoj tituli jeste teren na Karaburmi, koji je inače u lošem stanju, pogotovo sada posle snega.

- Ne mislim tu samo na teren Omladinskog stadiona, već na velikoj većini terena u našoj ligi neće biti idealnih uslova za igru. To može da predstavlja problem u finišu polusezone, ali kako je našim rivalima, tako će biti i nama. Moramo da se adaptiramo na sve poteškoće ukoliko ih bude, i učinimo sve da pobedimo - zaključio je Petković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manager

    28. novembar 2013 | 14:51

    Tako je Petkoviću mi menadžeri moramo nekako da zaradimo..

  • zile

    28. novembar 2013 | 15:26

    A da inace po dobrin terenima gazite..Dokle vise ova opravdanja pogotovo zvezdinih i partizanovih igraca kada smo svi svesni da nemaju pojma sve da se igra na Vembliju...

  • Saša

    28. novembar 2013 | 16:45

    Sine,pa nije svuda ideala. Vase je da igrate i po dobrim i po losim terenima jer navodno imate kvalitet,i nije teren los samo za vas nego i za protivnike. Zato bolje zagrebite i uzmite tu titulu,dosta nam je praznih prica da su vam sudije i tereni krivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA