Pionir sve jače zviždi, a Navaro ne promašuje! (VIDEO)

Španski reprezentativac i jedan od najboiljih košarkaša u Evropi pokazao je svoje umeće pre meča s Partizanom u Beogradu

  • 4

Pisali smo u sredu da je srpski košarkaš Ivan Paunić pogodio 33 šuta za tri poena zaredom na treningu i podsetili vas toga kako je to učinio veliki Huan Karlos Navaro na zagrevanju pred utakmicu sa Partizanom.

Prošlo je nedelju dana otkako su se Partizan i Barselona sreli u "Pioniru" u utakmici šestog kola Evrolige. Košarkaši "Blaugrane" savladali su ubedljivo beogradske "crno-bele", ali svi navijači Partizana i oni koji su gledali taj meč imali su prilike da se uvere u to kakav je igrač Navaro.

Popularni "La bomba" je još na zagrevanju pre meča uterao strah u kosti "grobarima", jer je uprkos svim mogućim pokušajima da ga ometaju i dekoncentrišu, pogodio više od 20 trojki zaredom. Zvanična televizija katalonskog giganta je snimila deo te serije šuteva, tačnije 21 pogodak za minut.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gidra

    28. novembar 2013 | 14:46

    Na kraju je dobio zasluzen aplauz i smejao se, covek je legenda i uziva svaki put kad dodje u Pionir..

  • Vavilonac

    28. novembar 2013 | 16:14

    Mozes da ga mrzis ili volis,ali majstor je majstor!

  • Jogogo

    28. novembar 2013 | 16:40

    Svojevremeno Rudi Fernandez dok je igrao za Huventud,sa driblingom iza leđa na zagrevanju ubacio 22 trojke za redom.Majstori,nema šta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA