SKORCANITIS: Čuo sam psovke, ali to je deo košarke

Centar Makabija smatra da je odigra jednu od najboljih utakmica protiv Crvene zvezde, a Džo Ingls se vraća u Tel Aviv sa pozitivnim impresijama

  • 1

Najefikasniji pojedinac na utakmici Crvena zvezda - Makabi, Sofoklis Skorcanitis, rekao je da je uživao u meču u "Pioniru", uprkos tome što je sa tribine čuo psovke na svom maternjem, grčkom jeziku.

- Utakmica je bila odlična, dobro sam se zabavio. Čuo sam psovke navijača na grčkom, to me je vratilo nekoliko godina unazad… To je sve deo košarke, niko nije mislio loše, želeli su da me dekoncentrišu - rekao je  Skorcanitis, koji je u "Pioniru" ubacio 22 poena.

- Ovo je sigurno moja najbolja utakmica do sada, ali znam da mogu još bolje, mada će biti potrebno malo vremena - smatra popularni "Bejbi Šek".

Džo Ingls je oduševljen atmosferom koju su napravili navijači Crvene zvezde.

- Pobedili smo u fenomenalnoj atmosferi, oduševljen sam što smo uspeli da se izvučemo na kraju. Navijači su bili ludi, lepo je igrati pred ovakvom publikom. Sve smo bolji i bolji, ali ima još prostora da se poboljšamo - rekao je Ingls.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    29. novembar 2013 | 09:26

    Reci cu samo da nije bilo radonjiceve lucidnosti da ga tera na dve i tri licne da bi dao preko 30 poena jer niko sem bobija ne moze da ga cuva a rasko se povredio...Luka i Radenovic su mu odlicno iznudili faulove..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA