NAĐ POTVRDIO: Stojković odlazi iz Partizana!

Sportski direktor ''crno-belih'' istakao je da klub nema dovoljno novca da zadrži najboljeg igrača ove jeseni

  • 3

Došlo je vreme da se Vladimir Stojković i Partizan rastanu! Reprezentativni čuvar mreže, koji je za tri godine u Humskoj postao legenda ''crno-belih'', indirektno je potvrdio ovu činjenicu putem društvenih mreža, ali posle izjava sportskog direktora Alberta Nađa popularni Stojke sasvim izvesno napušta Partizan.

- Voleo bih da Stojke ostane, međutim, to u ovom trenutku nije realno. Jedno su želje, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Podsećam da je Vladimir još letos imao dozvolu da nas napusti, ali je ostao, baš iz razloga što nije uspeo da pronađe klub u inostranstvu - rekao je Nađ, a prenose ''Novosti''.

Iako je Stojković bio verovatno i najbolji igrač tokom jeseni, Partizan neće biti oslabljen među stativama pošto je već mesec dana u punom trenažnom procesu i Milan Lukač, koji, prema rečima Nađa, čeka kao zapeta puška. Osim Stojkovića, ''crno-bele'' bi mogli da napuste i Brašanac i Volkov.

- Razgovarao sam i sa Brašom i sa Vladom i još ćemo pričati na tu temu pošto obojica imaju drugačije planove - rekao je Nađ, koji se suočava s ozbiljnim problemom jer ugovori sa Partizanom na leto ističu Stankoviću i Obradoviću, pozajmice Malbašiću i Aksentijeviću, dok je Saša Ilić najavio penzionisanje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zullu

    29. novembar 2013 | 08:59

    Prelazi u Zvezdu, ili traži neki Turski klub?

  • Mire

    29. novembar 2013 | 10:48

    A kada ces ti Alberte da odes? Svi znaju da si ti doveo Lukaca i da mora da brani da bi se ti ugradio u njegov transfer i to je jedini razlog zbog koga se tera Stojkovic iako je bio nas najbolji igrac!

  • bogdan

    29. novembar 2013 | 14:57

    Meni to nije jasno klub nema para, a prodali ste letos igrace za 20 miliona a nikakvo jako pojacanjen nije dovedeno, pa disu ti novci? sto bi rekao balasevic. Stojketu veliko hvala i mnogo srece u daljoj karijeri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA