Vegan bodibilder pokazao neverovatnu snagu! (VIDEO)

Među sportistima je sve više onih koji se okreću dijeti zasnovanoj samo na biljnim proizvodima i vlaknima, odnosno veganstvu, a jedan od njih je Frank Medrano, koji u video-klipu pokazuje da i vegani imaju neverovatnu snagu, uprkos uvreženom mišljenu koje je suprotno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nenad
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vladan

    20. septembar 2015 | 14:24

    Tesko je boriti se protiv stereotipa, posebno zato sto se prosecni IQ covecanstva smanjuje. Ogromnoj vecini mozes prodati propagandom gomilu neistina koje se kose sa zdravim razumom. Medrano se hrabro bori protiv nekih od tih stereotipa, iako je po definiciji jasno da koristi i steroide jer pogledajte velikog srebrnog gorilu koji pojede dnevno 25 kilograma voca i ponesto lisca, sa 180 cm visine i 250kg u stanju je da podigne dve tone tereta i zavrljaci coveka petnaest metara. Imamo sa njima zajednickih 98% genetskog materijala. Mi smo u praistoriji zbog oskudice hrane i cestih seoba presli na hranu koja dugo "drzi" ali nam zakiseljava telo i slabi ga. Ako imate uslove, jedite sto cesce i sto alkalniju hranu.

  • JA

    27. maj 2014 | 14:55

    Svaka cast, ovo je snaga ali mi nije jasno sto je vegetarijanac. Odakle mu vocni i povrcni proteini a koliko ugljenih hidrata za ovo treba da i ne pricamo. Bez bjelancevina nemoguce je zadrzati dobar misic. Tijelu su gorivo ugljeni hidrati a da bi misic bio dobar mora imati bjelancevine, to mu je hrana. Ovako naporne vjezbe se ne postizu ovom pricom vec iskljucivo hranom a ovo je hemija. Svaka cast za tezinu vjezbi i svaka cast gimnasticarima i ovima sto skacu po ulicama i zgradama...pitajte ih da li su cisti vegetarijanci.

  • Masha

    03. maj 2014 | 22:57

    Ko god kaze da ovo nije snaga nego bendz taj pojma nema o treningu, i vecinom to sve pricaju hejteri koji me mrdaju iz kuce. Ove egzibicije koje radi Frank Medrano pocel od plansa do back levera samo pravi sportisti znaju koliko su teske. Ovo su sve gimnasticarske discipline a ako vama gimnasticari nisu jaki ljudi onda nema o cemu da pricamo. I ovo je Street Workout. Pogledajte na youtube Frankove klipove i sve ce vam bit jasno sto je snaga i izdrzljivost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA