PRIMERA: Viljarealu ceo plen izmakao u nadoknadi, Hetafe siguran (VIDEO)

Malaga u poslednjim minutima meča stigla do boda u Viljarealu, dok je Hetafe savladao Levante sa 1:0

  • 0

Viljareal nikako da pobedi na "El Madrigalu". U utakmici sa Malagom imali su prednost do poslednjeg trenutka meča, ali je na kraju ipak meč završen bez pobednika 1:1. u 14. kolu Primere.

Ovo je treća utakmica za "Žutu podmornicu" kako ne znaju za pobedu kao domaćini, a sada su bili jako blizu. U drugoj utakmici14. kola primere Hetafe je savladao gostujući Levante rezultatom 1:0.

Igrao je Viljareal jako dobro prvo poluvreme. Agresivnost i odlučnost sa početka utakmice isplatila im se u 32.minutu kada je Bruno Sorijano na asistenciju Kanija savladao Vilija Kabaljera.

Imao je domaćin još jednu odličnu priliku u prvom delu igre, ali je Meksikanac Dos Santo bio neprecizan. Malaga je u nastavak igre ušla dosta odlučnije od domaćina koji se povukao i to im se na kraju ispaltilo. U četvrtom minutu nadoknade posle kornera koji je izveo Anderson, najbolje se snašao Brazilac Velingotn i doneo Malagi bod.

Hetafe se oporavio posle ubedljivog poraza u Madridu od Atletika i na "Alfonso Perezu" rutinski savladao Levante golom Pabla Leona u 79. minutu. Hetafe je prekinuo lošu seriju i vratio se u gornji deo tabele, a Levante ostao u sredini. 

PRIMERA, 14. kolo:

Petak:

Hetafe - Levante 1:0

(Leon 79)

Viljareal - Malaga 1:1

(Bruno 32 - Velington 90+4)

Subota:

Elče - Atletiko Madrid

Selta - Almerija

Real Madrid - Valjadolid

Espanjol - Sosijedad

Nedelja:

Betis - Rajo Valjekano

Granada - Sevilja

Valensija - Osasuna

Atletik Bilbao - Barselona.

TABELA: Barselona 40 bodova, Atletiko Madrid 37, Real Madrid 34, Viljareal 28, Atletik Bilbao 26, Hetafe 23, Sosijedad 20, Sevilja 19, itd.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA